<
Traductor Valenci� Levante-EMV SoftValencià

Traductor valenci� > castell� Levante-EMV

Traductor Levante-EMV

Enllaços útils

Nou traductor valencià > castellà de Levante-EMV

Levante-emv.com actualitza el seu traductor valencià>castellà per a donar major servei als seus usuaris. El nou traductor, un dels més ràpids i fiables que es poden trobar, permet la conversió de textos del valencià al castellà però també a altres idiomes, com l'anglès, el francès o el portuguès gràcies a la tecnologia oferida per Softvalencià.

Basat en la tecnologia lliure d'Apertium, dissenyada pel Grup Transducens del Departament de Sistemes Informàtics de la Universitat d'Alacant, el traductor de Levante-emv.com està disponible tant en format web com per al telèfon mòbil sense haver de descarregar-se ni instal·lar cap aplicació.

El traductor Valencià-Castellà de Levante-emv.com és totalment gratuït, no requereix de cap tipus de registre previ i, quant al seu ús, no presenta límits de traducció pel que a nombre de paraules es refereix. A més, per a facilitar la comprensió de les traduccions i sempre des d'un prisma acadèmic, el traductor de Softvalencià marca amb un asterisc les paraules desconegudes o no admeses en el diccionari.

Després d'obtenir la traducció, el text es pot copiar i pegar en qualsevol editor, conservant la mateixa estructura de paràgrafs que s'haja utilitzat en el text original, opció que facilita encara més si cap el seu ús.