Traductor Valenci� Levante-EMV SoftValencià

Traductor valenci� > castell� Levante-EMV

Traductor Levante-EMV

Enlla�os �tils

Ajuda del traductor

El traductor valencià > castellà de Levante-EMV té un intefície senzill i intuitui que li permetrà obtenir en pocs segons les millors traduccions en diverses llengües.

Actualment estan disponibles traduccions entre valencià, castellà, francès, anglès i portuguès. Alguns idiomes es troben en fase experimental, per la qual cosa és possible que les traduccions requerisquen de matisacions per part dels usuaris humans.

 

Consells d'ús

Et recomanem que seguisques els següents consells per a obtenir una millor experiència:

  • Escriu correctament. Si el traductor troba errors, la traducció serà més lenta. A més, marcarà més paraules amb asterisc, indicant que no les coneix.
  • Després d'obtenir la traducció, utilitza el botó "Copiar" que es troba a l'esquerra del quadre de text. Una vegada copiat el text, podràs pegar-ho en qualsevol editor, conservant l'estructura de paràgrafs que hages utilitzat en el text original.

Responsabilitat i protecció de dades

  • Recorda que açò és un servei automàtic, que s'ofereix "tal qual". Encara que les traduccions són el més exactes possibles, fruit de l'avançada tecnologia emprada en les mateixes, és necessària la revisió humana abans d'utilitzar-les. Tant Levante-EMV com Softvalencià no es fan responsables dels danys o perjudicis causats per l'ús d'aquestes traduccions.
  • Aquest lloc web no emmagatzema dades. Les consultes enviades al sistema de Softvalencià són tractades de manera automàtica pel servei de traducció, sense que s'emmagatzemen o cedisquen a tercers. El seu ús es restringeix exclusivament al de millora de l'eina (estadístiques, mesures de la traducció, parelles d'idiomes utilitzats, etc...). Únicament es processen les paraules marcades pel servei com desconegudes de manera agregada per a millorar la qualitat de les traduccions, sense retenir en cap moment cap dada identificativa, personal o de software / hardware..